Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP Basus: “Gizli bir el ülkemizi karıştırıyor”

CHP Basus: “Gizli bir el ülkemizi karıştırıyor”

Suruç’taki katliam ve Adıyaman’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, gizli bir elin ülkeyi karıştırmaya çalıştığını savundu. 

Suruç ve Adıyaman’daki her iki olayda yaşamlarını yitirenler için Türk Milletine başsağlığı dileyen CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus “Çok acı bir olay yaşadık, Tüm ülkemiz yasta. Gizli bir elin ülkemizi karıştırdığını düşünüyorum” dedi.

Bu olayların Suriye’de üç dört yıldır süren iç kargaşanın içine hükümetin müdahil olmasından kaynaklandığını düşündüklerini ifade eden CHP’li Basus “Suriye konusunda Türkiye’nin barışı ve kardeşliği savunan bir politika izlemesi gerekmektedir. Ülkemizde yaşanan ölümlerin ülkemizi kaosa düşürmek isteyen o karanlık ellerin, kandan beslenen kişilerin bu durumu oya çevirmek adına bu işin arkasında olduğuna inanıyorum. İnsanlarımızın bu konuda daha sağduyulu davranacağına olan inancım tamdır. Adıyaman’da askerimizi şehit ediyorlar, Suruç’ta ise topluca gençlerimizin açıklamasında bomba patlatıyorlar. Bu durum çok yönlü araştırılmalıdır. Hepimizin tekrardan başı sağolsun” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER