Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Defne Başkanı'ndan CHPli HBB'ye "Yardım Kampanyası" İsyanı

CHP Defne Başkanı’ndan CHPli HBB’ye “Yardım Kampanyası” İsyanı

CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan yardımlardan faydalanamadıklarını belirterek CHPli Hatay Büyükşehir Belediyesi‘ne isyan etti.

CHP Defne Başkanı’ndan CHPli HBB’ye “Yardım Kampanyası” İsyanı

Defne halkına seslenerek ne ilçe belediyelerinden ne de Büyükşehir’den tek bir yardım almadıklarını ifade eden Parlakyıldız, konuya ilişkin yetkilerinin bulunmadığını ifade etti.

Yetkisi Bizde Olmayan Bir Konunun Hesabının Bizlerden Sorulması Üzücü

CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız’ın açıklaması şu şekilde oldu:

“SEVGİLİ DEFNE HALKI
Koronavirüs afeti süreciyle beraber, bizlerinde hakkında açıklamalar yaptığı bir Sosyal yardımlaşma kampanyası süreci yaşıyoruz.

Kamuoyu önünde cereyan eden ve Hükümetin; Belediye, Dernek, Platform ve Muhtarlıklar gibi birimlerin, halktan bağış toplaması ve sosyal yardımlarda bulunmasıyla ilgili sınırlandırıcı adım ve uygulamalarını üzüntü ile takip etmekteyiz.

Buna rağmen, günlük işleyişine yetmek dışında örgütümüzün ne bir geliri nede bir bütçesi mevcut olmadığı halde, yöneticilerimizle beraber zaman zaman şahsi çabalarımızla ulaştığımız imkanlar ve zaman zamanda kendi aramızdan toplayarak oluşturduğumuz kısıtlı bütçeyle mağdur insanlarınızın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ettik.

Şunun kamuoyu tarafından bilinmesini isterim ki, ne Büyükşehir, nede İlçe Belediyelerimizin uhdemize sunduğu yada bizimle bilgisini paylaştığı tek bir koli, Poşet hatta tek bir Makarna paketi dahi olmamıştır.

Yetkisi bizde olmayan bir konunun hesabının bizlerden sorulması haksız olduğu kadar üzücüdürde.

Konuyla alakalı örgütümün sağduyusu, inancı, iyi niyeti, fedakarlığı ve samimiyeti tamdır ve sorgulamaya kapalıdır.

Saygılarımla…”

Etiketler:  hatay,hatay haberCHP Hatay, CHP Defne, defne haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER