Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Defne İlce Başkanı Parlakyıldız:", Maruz kaldıkları bu siyasi nezaketsizlik ve haksızlıktan...

CHP Defne İlce Başkanı Parlakyıldız:”, Maruz kaldıkları bu siyasi nezaketsizlik ve haksızlıktan dolayı örgütümüz adına, oydaşlarımızdan özür diliyoruz.”

CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız HBB Başkanı Lütfü Savaş‘ın bir internet TV kanalında sorulan bir soru üzerine “CHP‘de yetişimiş eleman varsa getirsinler işe alayım “şeklindeki açıklamalarına tepki göstererek “asıl hayal kırıklığını yaratan bölüm ise, bu düşüncelerin sahibinin örgütlerimizin cansiperane çalışması ve yoldaşlarımızın oylarıyla seçilmiş, partimiz üyesi bir yöneticimizin olmasıdır.”dedi
 CHP Defne İlce Başkanı Parlakyıldız:”, Maruz kaldıkları bu siyasi nezaketsizlik ve haksızlıktan dolayı örgütümüz adına, oydaşlarımızdan özür diliyoruz.”
Başkan Parlakyıldız açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
“Bir internet Tv kanalında konuşulan, henüz işgalden kurtarılmış topraklardan bir Devlet oluşturabilme tecrübesine sahip olan partimizde, Belediye kadrolarına dahil edilmek üzere yetişmiş elemanların varlığının olmadığı idiası bizleri ziyadesi ile üzmüştür.
Tabanımızda asıl hayal kırıklığını yaratan bölüm ise, bu düşüncelerin sahibinin örgütlerimizin can siperane çalışması ve yoldaşlarımızın oylarıyla seçilmiş, partimiz üyesi bir yöneticimizin olmasıdır.
Sohbetin devamında yer alan ve CHP’nin son 70 yıldır tek başına iktidar olamadığının hatırlatıldığı bölüm ise ülkemizin mevcut kötü durumunun asıl sebebini de açıkça ortaya koymaktadır.
Şunun bilinmesini isteriz ki, parçası olmaktan onur duyduğumuz CHP adil, eğitimli, ahlaklı, tecrübeli, bilimsel çalışmaya müsait ve liyakatlı kadrolara fazlasıyla sahiptir.
Köklü bir yapıya ve güçlü bir örgüte dayanan, bir fikir ve kitle partisi olan CHP’nin kurumsal kimliği bireylerin üzerindedir ve hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Siyasetin evrensel etik gerekliliği olan vefa ve saygı beklentisinden çoktan vazgeçmiş oldukları halde, maruz kaldıkları bu siyasi nezaketsizlik ve haksızlıktan dolayı örgütümüz adına, oydaşlarımızdan özür diliyoruz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER