Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaAdıyamanCHP Dörtyol iktidarının fitili ateşlendi

CHP Dörtyol iktidarının fitili ateşlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç’ın seçim bürosu açılışı miting havasında geçti. Dörtyolluların yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılışında CHP Dörtyol iktidarının fitili ateşlendi.
Açılışa CHP Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Mehmet Güzelmansur, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Başkanı Hakan Tiryaki, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Başkanı Muammer Bedir ve çok sayıda partililer katıldı.
. Dörtyol belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç yaptığı konuşmada, Dörtyol’un entübe olduğunu ancak yeniden hayata döndürmek için projeleri ile buna hazır olduklarını ifade etti.
Amaç toplanan kalabalığa seslenirken, “Dörtyol’un sorunlarını biliyoruz. Şu an ne yazık ki Dörtyol’umuz entübe durumda. Ben doktorum ve tıp diliyle konuşuyorum. Entübe olmuş bu güzel ilçeyi yeniden hayata döndürmek için bu yola çıktık. Beni aday yaptıran sizlersiniz, beni belediye başkanı yapacak olan da sizlersiniz. O halde hep birlikte masada yatan bu hastayı yeniden hayata döndürelim. Sizlerin bizlere olan güveni ve bağlılığı yaşadığımız bu ilçeyi de güzelleştirecek ve yaşanabilecek bir şehir haline getirecek” dedi.
Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Bahadır Amaç, zafere inandıklarını ifade ederek, “31 Mart günü Dörtyol’u bu müzmin kaderinden kurtarıp daha güzel daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir şehir haline getirmeye var mısınız? İlçemizi yeniden ayağa kaldırmaya birlikte güç birliği yaparak mümkün kılacağız. İnanıyoruz, kazanacağız, başaracağız” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER