Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Erzin İlçe Teşkilatının Dayanışma Gecesinde, Türkiye'nin Çıkmazları Masaya Yatırıldı

CHP Erzin İlçe Teşkilatının Dayanışma Gecesinde, Türkiye’nin Çıkmazları Masaya Yatırıldı

CHP Erzin ilçe teşkilatı, Erzin İsos Hattuşaş Termal Otelde millet ittifakını bir araya getirdi. Gecede, Hatay Milletvekilleri, Türkiye‘nin sorunlarını ve girdiği çıkmazları değerlendirdi.

CHP Erzin İlçe Teşkilatının Dayanışma Gecesinde, Türkiye’nin Çıkmazları Masaya Yatırıldı

Dayanışama gecesine CHP Hatay milletvekilleri Serkan Topal, Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ökkeş Koçak, CHP İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu, Dörtyol ilçe Başkanı Gökhan Özer, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Türk, CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Danış, CHP Gençlik Kolu Başkanı, Baykal Özaslan, Erzin Belediye Meclis Üyeleri Ali Kemal Kömür, Fehat Özdoğan, Orhan Ateş, Esra Vural, Ozan Ertaç, Oktay Özsoy, Burak Tıbıkoglu, eski Belediye Meclis Üyesi Süleyman Erzinli ve kalabalık partili vatandaşlar katıldı.

CHP’lilerden Partinin Yeni Binası için Katkı Bekleniyor

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, gecenin açılış konuşmasında partilerinin yeni binasının alımı ile ilgili maddi katkı sağlamak için CHP’ye gönül veren arkadaşların katkısını beklediklerini dile getirdi.

Gerekli Mücadeleyi Vereceğiz!

CHP Erzin İlçe Teşkilatının Dayanışma Gecesinde, Türkiye’nin Çıkmazları Masaya Yatırıldı

Türkiye’de herkesin önemsemesi gereken tek bir hedefe işaret eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Bizim mücadelemiz, birbirimizle, örgütün içerisindeki insanlarla, konumuzla komşumuzla değil. A partisi B partisiyle değil, tek başına bu ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ve bu iktidarla. Bütün savaşımız bu ise önce güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geri dönüş için gerekli mücadeleyi vereceğiz öncülüğünü de bizler yapacağız” sözlerine yer verdi.

“Türkiye’de Şu An İşin Sağı ve Solu Kalmadı”

CHP Erzin İlçe Teşkilatının Dayanışma Gecesinde, Türkiye’nin Çıkmazları Masaya Yatırıldı

Türkiye’de şu an kurtuluşun adresinin Millet ittifakı olduğunu vurgulayan CHP’li Vekil İsmet Tokdemir, “Çünkü Türkiye’de şu an işin sağı ve solu kalmadı. Türkiye’de demokrasiye inanlarla tek adam rejimine evet diyenler arasında bir tercih istiyoruz. Bizler demokrasiden yanayız. Haktan hukuktan ve adaletten yana olacağız. Türkiye’yi bu çıkmazdan çıkaracağız. Hiçbirimiz ümitsiz olmayalım. İnanmak başarının yarısından büyüğüdür” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER