Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCHP Grubu Oy Toplamayı Sürdürüyor

CHP Grubu Oy Toplamayı Sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hatay’dan ayrılmak zorunda kalanların Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Hatay’a gelerek oy kullanmaları çağrısı yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe yönetimi üyeleriyle yaptığı seçim gündemli toplantıda seçim için ikametgahların taşınmaması, gelenlerin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hazırlıkları gözden geçirdi.

İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının da katılımıyla gerçekleştirilen ‘seçim’ toplantısının ardından üyelere çekilen mesajla da ikametgahını taşımayıp, seçim günü İskenderun’a geleceklere her türlü desteğin parti tarafından verileceği bildirildi.

Oyunuzu mahalleniz kullanabilirsiniz

“Evleriniz yıkılmış olsa da oyunuzu mahallenizde kullanabilirsiniz” denilen çağrı metni şöyle:

“Deprem felaketi sonrası hangi şehire yerleşmiş olursanız olunuz 14 Mayıs 2023 seçimleri için ikametgahınızı taşımayınız ve oylarınızı İskenderun için İskenderun’da kullanınız. Bu konuda her türlü destek Partimiz tarafından verilecektir. Evlerimizin yıkılmış veya ağır hasarlı olması oy kullanım yerimizi değiştirmez.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER