Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasCHP halkın partisidir.

CHP halkın partisidir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin CHP’nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Keskin mesajında şu ifadeleri kullandı:”  Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetten daha önce 9 Eylül 1923 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş ve Cumhuriyetin kurulmasından bu ülke de devrimlerin gerçekleşmesinde önemli roller üstlendiği gibi sonraki süreçte ülkenin çok partili sisteme geçmesinde çok önemli bir rol üstlenerek bu ülkeyi Cumhuriyeti demokrasiyle tanıştırmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi, kökleri olan Cumhuriyetin her adımında adımları olan ve Türkiye’deki bütün dönüşümlerde imzası olan bir siyasi partidir. Bu siyasi parti Mustafa Kemal Atatürk tarafından benim iki büyük eserim var, bunlardan birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi diyerek aslında Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini bizlere emanet etmiştir. Geldiğimiz süreçte yoluna en emin adımlarla tarihsel mirası ve birleştirici gücüyle bütünleşerek yoluna devam etmektedir.

CHP halkın içinden doğan, halkın partisidir. Duygu ve düşüncelerle başta CHP’nin kurucu Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve partimizde emeği geçen bütün genel başkanlarımız, il, ilçe başkanlarımız, üyelerimiz, CHP’ye gönül veren bütün kardeşlerime saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. 100 yılımız kutlu olsun. Birlikte nice senelere” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER