Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Hatay Başkan Adayı Parlar'ın Destek Ziyaretleri Sürüyor

CHP Hatay Başkan Adayı Parlar’ın Destek Ziyaretleri Sürüyor

CHP Hatay İl Başkanlığına aday olan Hasan Ramiz Parlar, çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine devam ediyor. Parlar, son olarak Payas ve Arsuz‘da destek temaslarında bulundu.

CHP Hatay Başkanı Adayı Parlar’ın Destek Ziyaretleri Sürüyor

Parlar, Payas´ta İlçe Başkanı İlter Tellioğlu ve yönetimiyle bir araya geldi. CHP Hatay İl Başkanlığına aday olan Parlar´ın ziyaretinde meclis üyeleri ve il delegeleri de hazır bulundu. Parlar, ziyareti sırasında partililerle süreci değerlendirdi.

Destek ve Katkılarını İstedi


Aday Parlar, Arsuz ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik kolları Başkanı Mehmet Keskin, il delegeleri ve partililerle bir araya geldi. Başkan adayı Parlar, il başkanlığına aday olma nedenini, il başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını ve hedeflerini paylaştı, destek ve katkılarını istedi.

CHP Arsuz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı´na seçilen Mehmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve MYK üyesi, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İklime Kabasakal ile birlikte Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Belediye Başkanı Asaf Güven´e ziyarette bulundu. Kent ve siyasetine ilişkin görüş alışverişinde bulunan ziyaretlerde yönetim dönemi içinde hedeflerini paylaşan Mehmet Keskin, Güven ve Sarı´ya gerçekleştirmek istedikleri etkinlikler hakkında da bilgi verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER