Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiCHP Hatay Başkanı Parlar: "Türkiye'nin Bu İktidara Tahammülü Yok"

CHP Hatay Başkanı Parlar: “Türkiye’nin Bu İktidara Tahammülü Yok”

Türkiye’nin geleceğinden ötürü endişe duyduklarını ifade eden CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Türkiye’nin bu iktidara artık tahammülünün olmadığını belirtti.

CHP Hatay Başkanı Parlar: “Türkiye’nin Bu İktidara Tahammülü Yok”

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, “Artık Türkiye’nin bu iktidara tahammülü yok. Türkiye’nin bize ihtiyacı var” ifadesimde bulundu.

Sorunları Çözme Niyetinde Olmayan İktidar Var

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Parlar, sorunların çığ gibi büyüdüğü bir ülkede yaşadıklarına belirterek “Ve bu sorunları çözme niyetinde olmayan, sorunlara dayanarak, sorun yaratarak iktidarını sürdürme peşinde olan bir iktidar var! İktidar geçmişte Türkiye’yi yoksullaştırarak, yoksulluğu kullanarak halktan oy toplama yolunu seçiyordu, şimdi de artık bu yetmiyor, çok daha büyük sorunlar yaratarak Türkiye’yi yönetmek ve yönetimini devam ettirmek peşinde. Sürekli gündemi değiştiriyor ve gerçek gündemi, bizlerden, halktan saklıyor. Türkiye’nin asıl gündemi işsizlik, açlık, yoksulluk bunlar bir yana asıl gündemimiz demokrasi ve özgürlükler, hak hukuk adalet, bunlar bir kenara itiliyor, Türkiye’nin şu anda tek sorunu dünyaya hakim olmak” dedi.

“CHP Olarak Endişelerimizi Ortak Etmek Zorundayız”

CHP İl Başkanı Parlar, “Cumhuriyet Halk Partililer olarak, halkı bu endişelerimize ortak etmek zorundayız. Öncelikle gündemi biz belirleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi belirleyecek, Türkiye’yi gerçek gündemine çevireceğiz. Topluma elimizi uzatacağız, dokunacağız, onlarla birebir iletişime geçeğiz ama onlara neyi niçin yapmak istediğimizi anlatacağız. Biz her şeyi onlar için, toplum için istiyoruz Cumhuriyet Halk Partisi olarak. Bunları sizlerle birlikte anlatmak için seferberlik başlatmamız lazım. Artık Türkiye’nin bu iktidara tahammülü yok. Türkiye’nin bize ihtiyacı var.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER