Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Hatay il Başkanı Parlar Kırıkhan CHP İlçe örgütünü ziyaret etti

CHP Hatay il Başkanı Parlar Kırıkhan CHP İlçe örgütünü ziyaret etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Kırıkhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Sıraç’ı ziyaret ederek, tebrik etti.

CHP Hatay il Başkanı Parlar Kırıkhan CHP İlçe örgütünü ziyaret etti

Başkan Parlar, “Kırıkhan’da partimizin gelecekte güzel günler göreceği konusunda umutlarımızı pekiştiren partili büyüklerimize, gençlerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Parlar, Kırıkhanlı partililerle de bir araya gelme fırsatı buldu. Partililer ile sohbet eden Başkan Parlar, hem ilçenin hem de ülkenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

CHP Hatay il Başkanı Parlar Kırıkhan CHP İlçe örgütünü ziyaret etti

İl Başkanı Parlar, Kırıkhan ilçe başkanı Sıraç’ a başarılar dileyerek, “Bu ziyaret vesilesiyle Kırıkhanlı partililerimizle sohbet etme ve hem ilçemizin hem de ülkemizin sorunlarını görüşme fırsatı bulduk. Ziyaretimizde bize eşlik eden Kumlu İlçe Başkanım Ali Çimer’e, Hassa İlçe Başkanım Murat Göçer’e, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İlçe binamıza gelerek Kırıkhan’da partimizin gelecekte güzel günler göreceği konusunda umutlarımızı pekiştiren partili büyüklerimize, gençlerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ziyaretimizde bizi en güzel şekilde karşılayıp ağırlayan İlçe Başkanımız Mustafa Sıraç’a, yönetim kurulu üyelerimize, Kırıkhan Kadın Kolları Başkanımız Belgin Balkız ve yönetimine, Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Ulaş Hirfanoğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyor, kendilerine bir kez daha başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER