Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET GÜZELMANSUR HATAY’A GÜVENİYOR

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET GÜZELMANSUR HATAY’A GÜVENİYOR

 

24 Haziran seçimlerine iki gün kala seçim çalışmalarını başta ev, işyeri ve mahalle toplantıları düzenleyerek sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, gerçekleştirdiği ziyaretlerde anlattığı parti politikaları ve seçim bildirgesinde bulunan vaatleri içtenlikle dinleyen Hatay halkına güveniyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimlerine iki gün kala çalışmalarını yoğunlukla sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Ürgenpaşa, Akevler ve Kanatlı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelirken, sabahın ilk saatlerinde de Antakya Sebze Hali’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Hatay’ın sorunları benim sorunumdur diyerek çözüm üreteceklerinin altını çizen CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay’ın çözüm bekleyen sorunlarını biliyoruz. Seçim bildirgemizde bulunan tüm vaatlerimizi milletimiz için gerçekleştirmeye kararlıyız ve bunu da hep birlikte başaracağız. Türkiye’nin ve Hatay’ın ekonomik durumu ortada. Tarım, Sanayi, Ekonomi, Hukuk ve Eğitim konularında ki sorunlar hızla artıyor. Kayıt altına alınan işsizlik sorunu kanayan yaramız. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz ve esnaflarımız kan ağlıyor. Kötü ekonomik koşullar esnafımızın ve vatandaşlarımızın belini büküyor. Yüksek sebze ve meyve fiyatları vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyor. Tabii ki bu böyle sürmeyecek. Biz varız. CHP var. 24 Haziran’da tüm bu sorunların çözümü için Hatay halkının ve esnafının CHP’den yana tercihini kullanacağına inanıyorum. Biz bozuk olan bu düzeni yeniden rayına oturtacağız. Vatandaşlarımız ve esnafımız 25 Haziran sabahı CHP iktidarında rahat nefes alacak. Buradan tüm Hatay halkına söz veriyorum. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle milletvekili seçildiğimde Hatay’ın sorunlarını çözmek için var gücümle çalışacağım.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER