Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimCHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ’den Öğretmenler Günü Mesajı

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ’den Öğretmenler Günü Mesajı

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel mesaj yayımladı. Tokdemir, öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğunu vurgulayarak, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Vekil Tokdemir, Öğretmenler Gününü kutladı

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel mesajı şu şekilde oldu:

“Geleceğimizin Mimarı Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.”

“Aydınlık yarınlarımızın ve milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğimizin mimarı Öğretmenlerimiz, kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra etmektedir.

Öğretmenlik mesleği sabır ister, merhamet ister, hoşgörü ister, emek ister. Öğretmenlerin yaptıkları işe paha biçilemez. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir.” sözü öğretmenin ve öğretmenlik mesleğinin önemini açıklayan en değerli sözdür.

En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak yeni nesillere ışık tutan öğretmenlerimizi yılda bir gün değil 365 gün hatırlamamız gerekmektedir.

Anne ve babalarından sonra çocukların yetişmesinde en hayati rolü üstlenen, Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor,  öğretmenlerimizin mevcut iktidar tarafından seçim dönemlerinde söz verilen 3600 ek göstergeye, atanamayan öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmasını ve öğretmenlerimize her 5 yıla 1 yıl olacak şekilde yıpranma payı verilmesini temenni ediyor,Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görev şehidi olan ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER