Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yurtdışındaki Hataylılar için çaba sarfetmeye devam ediyor

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yurtdışındaki Hataylılar için çaba sarfetmeye devam ediyor

Koronavirüs salgınıyla birlikte memleketlerine dönmek için bekleyen Hataylılar kadar gurbet ellerde vefat eden hemşehrilerimizin cenazelerinin memleketlerine gönderilmesi de uzun, yoğun, meşakkatli bir süreç gerektiriyor. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur her iki durumda da Hataylı hemşehrilerini yalnız bırakmıyor.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yurtdışındaki Hataylılar için çaba sarfetmeye devam ediyor

Dışişleri Komisyonu üyesi olan, aynı zamanda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Alt Komisyon Üyesi olarak görev yapan CHP’li Güzelmansur, Bakanlığa ve Büyükelçiliklere en kolay ve en hızlı ulaşma imkanlarıyla, gurbetçi Hataylıların ve yakınlarının yüklerini hafifletiyor.

Son olarak, Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde vefat eden Hataylı Merhum Mehmet Gülatan’ın cenazesinin, Güzelmansur’un girişimiyle, bu gece memleketimize gönderileceği bilgisi paylaşıldı.

Güzelmansur yaptığı açıklamada “Dammam’da vefat eden kıymetli hemşehrimiz Merhum Adnan Keser’in de işlemlerinin hızlanması ve bir an önce cenazesinin memleketimize gönderilmesi temaslarım devam ediyor. Bunu da en sürede gerçekleştireceğiz. Ben Gülatan ile Keser ailelerine sabır ve başsağlığı, vefat edene hemşehrilerime Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER