Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği Komisyon üyesi Av. Suzan Şahin Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin meclis çalışmaları ve genel merkez kongre sürecine isabet eden Cemiyet açılışına çok istemesine rağmen katılamamış olduğunu belirterek; “Açılışınızda basın emekçisi dostlarımla bir arada olmayı çok arzu etmiş olsam da, hem partimizin kongre sürecinde olması, hem de meclis çalışmaları nedeniyle fırsat bulamadım.
Yerel basın buradaki yaşayan toplumun insanların ve sivil toplum kuruluşlarının sesidir.
Yerel basını önemsiyoruz. Bu güne kadar yerel basınla olan ilişkilerimizi en iyi seviyede sürdürmeye gayret gösterdik. Çünkü yerel basın değerini biliyoruz.

Dörtyol kendi dinamiklerini doğru değerlendirmeli, gücünü fark etmelidir. Bu konuda Dörtyol Gazeteciler Cemiyetinin öncü ve yapıcı bir rol oynayacağına inanıyorum. Basın çalışanlarının örgütlü bir yapı altında toplanması oldukça önemli. Bizlere düşen her türlü görev için hazırız. Yapıcı ve olumlu eleştirilere her zaman açığız. Cemiyetimizin Dörtyol ilçemize ve Hatay İlimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Ziyaretiniz bizler için oldukça kıymetli ve anlamlı. Dörtyol’da yıllardır basın sektöründe çalışan arkadaşlarımızı bir çatı altında toplamak arzusundaydık. Meslekte yaşanabilecek ve karşılaşılabilecek sıkıntılara karşı örgütlü bir yapı içerisinde dayanışmayı sağlamak ve ilçenin gelişip kalkınması yönündeki ortak hedeflere birlikte yürümek ve müşterek hareket tarzını ortaya koyabilmek gayesi ile çıktığımız yolda oldukça olumlu sonuçlar almaktayız. Şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Dernek üyeleri Süleyman Göksu, Halil Çağlar Arıkan, Fatih Şeker ve Necati İvgin, CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin ile bir süre ilçe ve ülke gündemi hakkında sohbet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER