Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP HATAY MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDILAR

CHP HATAY MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDILAR

24 Haziran’da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri sonrasında Hatay’dan 4 milletvekili çıkaran CHP, dün Hatay Adliyesi’nde düzenlenen Mazbata Töreni ile mazbatalarını aldılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem Hatay Milletvekili olarak seçilen 4 CHP’li milletvekili dün Hatay Adliyesi’nde Mazbata Töreni düzenlendi. Mazbata Töreni’ne Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Hatay Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı H. İbrahim Özgün, İlçe Örgüt Başkanları, vatandaşlar ve partililer katılım gösterdi.

Düzenlenen Mazbata Töreni’nde mazbatalarını alan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir kısa bir konuşma yaparak, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz törende almış olduğumuz mazbatalarımız başta memleketimize, halkımıza ve ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum. Asil ve vekil bir aradayız. Hep yan yana, omuz omuza olduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başsavcısının elinden mazbata almak başlı başına bir onurdur. Bizler insanlarımızı seviyoruz, bayrağımızı seviyoruz, toprağımızı ve vatanımızı canımızdan çok seviyoruz. Hepimiz elbirliği içerisinde çok çalışacağız. Tüm halkımıza göstermiş olduğu teveccühlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER