Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP Heyeti Ankara’ya döndü

CHP Heyeti Ankara’ya döndü

CHP Genel Merkezi’nin ilimize gönderdiği, yerel seçim aday adaylarıyla ilgili sağlıklı bilgi bankası oluşturmakla görevli heyet, çalışmalarını tamamladı ve başkente döndü. CHP’nin 1 PM üyesi olmak üzere toplam 3 Milletvekilinden oluşan Hatay heyetinin Partililer, Partili yöneticiler, STK yöneticileri ve aday adaylarıyla görüşmelerde bulunduğu, ayrıca iki gün içinde farklı ilçelerde aday adaylarına yönelik olarak semt pazarları ile esnaf arasında hiçbir Partili refakati olmaksızın görüşmeler, temas ve ziyaretlerde bulunulduğu ve dolu dolu bilgilerle heyetin başkente döndüğü öğrenildi.
CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, çalışmalarını tamamlayarak Ankara’ya dönen heyetle ilgili şu bilgileri verdi:
“Genel Merkezimizden gelen çalışma heyetiyle Hatay’da üç gün geçirdik. Heyetimiz, PM üyesi Gül Çiftçi ve Milletvekillerimiz Ulaş Karasu, Özgür Ceylan ve Ömer Fethi Gürel’den oluşturulmuştur. Üç gün içerisinde, heyetimiz, ilk günde örgütlerin fikirlerini aldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ı ziyaret etti ve aday adaylarıyla mülakat gerçekleştirdi. İkinci gün Disk, Belediye-iş, Hatay Esnaf Odası Birliği, Hatay Ticaret Borsası ve Hatay Ticaret Odası ziyaretleriyle beraber, farklı ilçelerde hiçbir yönetici ya da üyenin refakati olmadan, heyetimizin halk ve esnaf ziyaretleri ile geçti. Üçüncü gün ise Hatay Barosu ziyaret edilmiş ve yine farklı ilçelerde yine kimsenin refakati olmadan esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.
Bu noktada bazı temsiliyetler şahsıma ulaşarak, eksiklik ve yanlışlıkların olduğunu aktarmışlardır. Muhtar ve başka Oda ve STK’lara gidilmediğinden dem vurulmuştur. Muhakkak ki doğruluk payı vardır, ancak program yönergesi Genel Merkezimiz tarafından verilmiştir. Bu noktada İl Başkanı olarak benim inisiyatifimle oluşturulmuş bir program değildir. Keza heyetimiz, özerk çalışma yetkisiyle yetkilendirilmiş olup, yönlendirmemiz mümkün değildir. Ayrıca heyetin çalışma süresi de 3 gün ile sınırlıydı.
Sonuç olarak, kıymetli bir çalışma yapıldığı, bu çalışmanın faydalı olacağı ve en demokratik yöntemlere karar verileceği yönünde inancım tamdır. Heyetimize ve bizi en iyi şekilde ağırlayan siz değerli halkımıza teşekkür ediyorum.”-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER