Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCHP Heyeti Hatay'a Geliyor!

CHP Heyeti Hatay’a Geliyor!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer bugün Hatay’a gidiyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kentin etkilendiği, 2 bin 316 kişinin öldüğü ve 13 bin 293 kişinin yaralandığı deprem sonrası tablo giderek ağırlaşıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Halk TV’de Şirin Payzın‘ın yayınına katılarak, “Yeni şehir hastanemiz zarar gördü. Eski devlet hastanemiz ve özel hastanemiz zarar gördü. Devlet hastanesinin bir kısmında çok zarar var bu yüzden doktorlar ve sağlık çalışanları yaralılara yeteri kadar müdahalede bulunamıyor. Hatay’da 1200 civarında bina yıkıldı. Arama kurtarma ekiplerine ihtiyacımız var” açıklamalarında bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bugün Hatay’a gideceğini duyurdu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER