Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Heyeti kırıkhan’In Esnafı Ziyaret Etti

CHP Heyeti kırıkhan’In Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Sekreterimiz ve PM Üyemiz Sn. Selin Sayek Böke, CHP Hatay Mv.’ miz Sn. İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanımız Sn. Hasan Ramiz Parlar ile birlikte bugün yaptığımız ziyaretlerin son halkası, ekonomimizin can damarı esnaflarımız oldu.

CHP Heyeti kırıkhan’In Esnafı Ziyaret Etti

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de adım başı açılan zincir marketler ve büyük mağazalardan sonra pandemi ve ekonomik krize ilaveten ülkeyi yönetenlerin halktan kopuk, israf ve şatafata yönelik yaşam tarzı esnafları hem vurmuş hem çileden çıkarmış vaziyette. Tüm bu olumsuzluklara rağmen insanüstü gayretle ayakta kalmaya çalışan esnaflarımızdan bazıları gözlerimize İMDAT istercesine bakıp “ÇALIŞIN, DURMAYIN” dedi. Bazıları ise tüm yaşananlara isyan edip “Mhp’ liyiz vatanımızı seviyoruz ve yanınızdayız” dedi.
İşte bu! Anahtar kelime; VATANIMI SEVİYORUM!
Onlar esnaf olarak ülke ekonomisini ayakta tutan kahramanlarımız.
Yalnızca geçen yıl 100 binden fazla esnafın kepenk kapatmasıyla daha da hissedilen ekonomik krizin diğer esnafların da kapatacağı kepenkle ülkeyi felakete götürmesine asla izin vermeyeceğiz.
Bu bozuk, çürümüş ve kokuşmuş düzeni köylüsü, işçisi, işsizi, esnafı, kadını, genci, yaşlısıyla vatanını seven herkesle birlikte değiştireceğiz!

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER