Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberCHP İskenderun Başkan Adayı Yalçın'dan Adaylık Açıklaması

CHP İskenderun Başkan Adayı Yalçın’dan Adaylık Açıklaması

CHP İskenderun İlçe teşkilatında, Cumhuriyet Halk partisi İskenderun İlçe Başkanlığı için aday olan Cemal Yalçın adaylık açıklamasında bulundu. Yalçın’ın adaylık açıklamasını gerçekleştirdiği toplantıya İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz ile partililerden kalabalık topluluk katıldı.

CHP İskenderun Başkan Adayı Yalçın’dan Adaylık Açıklaması

Cemal Yalçın, “Allah nasip eder, üyeler bizlere görev verirlerse; biz önce partimizin tabanına sahip çıkacağız” dedi.

Bugün ilçede partisinin hizmetkâr olmak için ilçe başkanlığına aday olduğunu kaydeden Yalçın, yıllarca Cumhuriyet Halk Partisinin il yönetim kurunda görev yaptı.

Cemal Yalçın’ın Adaylık Konuşması

Cemal Yalçın “Mevcut yönetim, yönetici arkadaşlarım 4 yıl görev yaptılar. Bu süre içerisinde maalesef iki seçim kaybettik! Ben bu süreç içerisinde başarı çalışmaları, artıları-eksileri vardır, ben bunu konuşmak istemiyorum. Artı ve eksilerini sayın delegeler Pazar günü bu karneyi verecekler. Sınıfı geçerler veya kalırlar bilmiyorum. Allah nasip eder, üyeler bizlere görev verirlerse; biz önce partimizin tabanına sahip çıkacağız. Daha sonra partimizi büyütmek için elimizden ne geliyorsa gece gündüz demeden sahada çalışarak ilk yapılacak seçime partimizi hazırlayacağız

CHP İskenderun Başkan Adayı Yalçın’dan Adaylık Açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti’nde bugün büyük bir kriz var, eğer biz iktidar olacaksak, önce kendi semtimizden, kendi mahallemizden, İlçemizden Ankara’ya kan akışını sağlamamız lazım. Kan akışını sağlamamız için de sokakta kapı kapı gezip çalışmamız lazım. Güçlü bir tabanımız var. Biz önce tabanımıza sahip çıkacağız. Tabiri caizse pirince giderken bulgurdan olmayacağız. Ben buradan bütün parti büyüklerime sesleniyorum. Lütfen herkes elini taşın altına koysun, bu partinin İskenderun’da güçlenmesi için elinden gelen her şeyi herkes yapsın. Biz sahaya ineceğiz, koltuğa yapışıp kalmayacağız. Belki bu koltukta oturmak bize iktidarı getirmez ama sahada çalışmak bize iktidarı getirir”

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER