Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCHP İskenderun Heyeti İftarda Buluştu

CHP İskenderun Heyeti İftarda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, aday tanıtım toplantıları kapsamında Belen, İskenderun ve Arsuz ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.
İlk olarak CHP Belen İlçe Teşkilatında diğer adaylar ve partililerle bir araya gelen Nermin Yıldırım Kara burada yaptığı konuşmada “Ben sizin kızınız olarak burada olmaktan çok mutluyum. Ailem Belen’de yaşıyor. Bu güzel ve nazik karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Acılarımız taze, çok arkadaşımız dostumuz deprem felaketinde aramızdan ayrıldı. Bu acıları birbirimize sarılarak hafifleteceğiz. Ülkemizin her alandaki sorun yumağı durumunu düzeltmek için bir yola çıkıyoruz. Bu süreçte Belen’e yani sizlere çok ihtiyacımız var ” dedi.
Toplantı sonrası Belen esnafını gezen ve hayırlı işler temennisinde bulunan Nermin Yıldırım Kara Belenlilerin yoğun ve sıcak ilgisi ile karşılandı.

Daha sonra İskenderun ilçe teşkilatında partililerle buluşan Kara, “O kadar çok partiye emek vermiş dostumuz kardeşimiz depremde öldü ki, şuan burada gözlerim onları arıyor ve duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Bunun yanında basın emekçileri vardı aramızdan ayrılan. Sabah onların mezarlarına gittim dua ettim. İktidarın bu ülkeyi getirdiği durumu depremin üzerinden iki ay geçmesine rağmen hâlâ çadır ve barınma taleplerinden anlıyoruz. Deprem ve ölüm elbette kader ancak iki aydır hâlâ çadırda kalmak zorunda kalan vatandaşlarımızın bu durumu da kader değildir. İşte bu sorunları ortadan kaldırmak için, vatandaşlarımızın bu zor süreçten bir an önce kurtulmaları için 14 Mayıs bir milat olacak. Siz değerli partililerimiz ile birlikte el ele iktidara gelerek genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız ” dedi.

Aday tanıtım toplantıları için son olarak Arsuz ilçesine giden Nermin Yıldırım Kara, burada da ülkenin ve özellikle depremin en çok etkilendiği ilçelerden Arsuz’un durumuna dikkat çekti.

İstifa eden partilinin rozetini Nermin Yıldırım Kara taktı.

Son yerel seçimlerde bazı sebeplerden dolayı partisinden istifa eden eski il yöneticilerinden Ekrem Murt’un “Emeğe ve hak teslimine duyarsız kalamazdim” sözleriyle yeniden partiye katılması da toplantının önemli ayrıntılarindan biriydi. Ekrem Murt’un rozetini Nermin Yıldırım Kara takarken seçim sürecinde omuz omuza mücadele edileceği sözü de verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER