Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberCHP İskenderun un ilce örgütü 19 Mayıs’ı atanın huzurunda Hakkını helal et...

CHP İskenderun un ilce örgütü 19 Mayıs’ı atanın huzurunda Hakkını helal et Başkomutan diyerek kutladı

19 Mayıs Atatürk ‘ü anma Gençlik ve spor bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, Gençlik ve Kadın kolları ile partililerin de katılımıyla Atatürk anıt alanında Atanın manevi huzuruna saygı çelengi sunuldu.

Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızı okunmasının ardından Atatürk’ün manevi huzuruna İlçe Başkanı Yusuf  Mansuroğlu ile birlikte Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları tarafından saygı çelengi bırakıldı.

Hakkını helal et Sayın Başkomutan

Cumhurbaşkanın halkından helallik istediğine vurgu yaptığı konuşmasında CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu “Ama biz bugün buraya en büyük komutandan Mustafa Kemal Atatürk’ten helallik almaya geldik. Hakkını helal et Sayın Başkomutan” dedi.

Mustafa Kemal Paşanın ‘Doğum günüm’ dediği o büyük gün bugün, 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mert Üs de bugün ufuktan doğan güneşin 102. Yılı olduğunun altını çizerek “Bugün bayramların en büyüğü, en anlamlısı. Milli mücadelenin fiilen başladığı, Mustafa Kemal Paşanın ‘Doğum günüm’ dediği o büyük gün bugün, ‘bütün ümidim gençlikte’ diyerek bu anlamlı bayramı biz gençlere armağan etmiştir. Bizler atamızın bize emanet ettiği meşaleyi gururla ve her geçen gün daha yükseğe çıkarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER