Pazartesi, Haziran 3, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberCHP li vekil Şahin den AK partili Ünal a sert sözler: AKP’nin...

CHP li vekil Şahin den AK partili Ünal a sert sözler: AKP’nin sözcüsü CHP’nin adını ağzına alırken önce ağzını yıkamalıdır!

 

 

 

 

CHPli Vekil Suzan Şahin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünalın CHP li Belediyelere Paralel Yapı demesine sert tepki gösterdi.

 

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin gazwtwmize konu ilgili yaptı açıklamada . Mahir Ünal’a sormak lazım; 2014 yılında kendi oluşturdukları paralel yapı için “FETÖ’nün ordu ve emniyete sızmasını destekledik” diyen kimdi? Kendisiydi! FETÖ’ye ‘‘Ne istediniz de vermedik?’’ diyen kimdi? Ünal’ın genel başkanıydı! “dedi

Vekil Şahinin açıklaması şöyle

 

AKP’nin yapmadığı yardımları vatandaşa ücretsiz ve şov yapmadan yapan CHP’li belediyeleri “paralel yapı” diyerek suçlayan AKP’li Mahir Ünal’ın korku ve paniğini anlıyor ve hem ona hem de partisi adına üzülüyorum. Gidiyorlar, hem de tepe taklak gidiyorlar! Bunun verdiği korku ve panikle AKP’li belediyelerin, hatta Ünal’ın kendi memleketi olan Elbistan’ın AKP’li belediyesinin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ekmek dağıtmasına laf edemeden, başkanlarına soruşturma açamayanlar, CHP’nin vatandaşı için hizmet veren belediyelerini suçlama gafletinde bulunabiliyor.

Yazık diyorum, vicdan diyorum!

Hükümet yandaşı doyurmaktan yapması yardımları yapamıyor. Böylesi tehlikeli bir salgın felaketini dahi fırsata çevirip, yıllarca topladığı vergilere rağmen halktan bağış dileniyor. İşsizlik fonundaki paraları yani işçinin kendi parasını ondan esirgiyor. İşsiz kalan vatandaşın dörtte birine, o da her öğün bir simit bir çay parası olmak üzere üç kuruşu layık görüyor. 40 günde bir maskeyi dağıtmayı beceremeyen hükümetin eksiğini kapatan yerel yönetimlere soruşturma açma gafletinde bulunabiliyor. Kim kaybediyor; vatandaş kaybediyor. Bunu da tek adamın egosuyla, beceriksizlikleri ve yönetememezliklerinin ortaya çıkmasının verdiği panikle yapıyorlar. Yazık diyorum, vicdan diyorum! Akıllarını başlarına alıp bu mücadelenin belediyelerle ortaklaşmadan yürütülemeyeceğini anlamaları, hatta yerel yönetimlere azami destek olmaları gerekmektedir. Yereceklerine, engelleyeceklerine belediyelere destek olsunlar.
FETÖ’ye ‘‘Ne istediniz de vermedik?’’ diyen kimdi? Ünal’ın genel başkanıydı!
Düne kadar FETÖ ile nikahlı olup devlet içinde paralel yapı oluşmasının önünü açanlar, bugün kalkmış CHP’yi paralel yapı olmakla itham ediyor. Mahir Ünal’a sormak lazım; 2014 yılında kendi oluşturdukları paralel yapı için “FETÖ’nün ordu ve emniyete sızmasını destekledik” diyen kimdi? Kendisiydi! FETÖ’ye ‘‘Ne istediniz de vermedik?’’ diyen kimdi? Ünal’ın genel başkanıydı!

Bu millet paralel yapılarla kim kol kola çok iyi biliyor. Bu millet Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatına SADAT gibi bir yapıya paralel ordu kurduran, devletin tüm kurumlarını, bakanlıkları tarikat yapılanmasına teslim eden zihniyeti çok iyi biliyor!

CHP halkçıdır, hakçıdır. Bu milletin her zaman yanındadır ve AKP’nin saldırılarına rağmen yanında olmaya da devam edecektir. Hükümetin devlet eliyle yapmadığı yardımları insani şekilde yapması bazı kesimleri çıldırtıyor.

Bu millet sandıkta gereken cevabı çok güzel verecek bunlara. CHP tarih boyu bu kirli zihniyet ve paralel yapılarla mücadele etmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir. Düne kadar Fethullah Gülen denen terörist başına övgüler düzen AKP’nin sözcüsü CHP’nin adını ağzına alırken önce ağzını yıkamalıdır!

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER