Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiCHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Parti Başkanlarına "Coronavirüs" Mektubu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Parti Başkanlarına “Coronavirüs” Mektubu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile AK Parti, MHP, HDP, Türkiye İşçi Partisi, BBP, Vatan Partisi, DSP, SOL Parti, EMEP, TKP, BTP, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanları’na tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüse ilişkin “Kovid-19” Mektubu gönderdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Parti Başkanlarına “Coronavirüs” Mektubu

Kılıçdaroğu, “Yaşadığımız bu zor günleri, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ve güçlü bir toplumsal dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu: “Coronavirüs Sürecini Toplumsal Dayanışma İle Aşacağımıza İnanıyorum”

Türkiye dahil tüm dünyanın COVİD_19 ile mücadele ettiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, “Bilineceği üzere bu salgın, gerekli önlemlerin alınmaması halinde ekonomik ve sosyal hayatımız üzerinde yıkıcı etkiler yaratma potansiyeli taşımaktadır. Bu kapsamda maruz kaldığımız salgınla mücadele etmek ve çözüm yolları üretmek üzere CHP Merkez Yönetim Kurulunun koordinasyonunda üç ayrı komisyon oluşturulmuştur” dedi.

“Kovid-19 Mücadele Programı” başlığı ile corona virüs ile mücadele sırasında elde ettikleri bilgi ve tecrübeyi kapsayan ayrıntılı koronavirüs raporunu da ekte paylaşan Kılıçdaroğlu, “Yaşadığımız bu zor günleri, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ve güçlü bir toplumsal dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER