Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP Parti Okulu'ndan Defne'de Hiç Sinemaya Gitmeyen Kadınlara Film Sürprizi

CHP Parti Okulu’ndan Defne’de Hiç Sinemaya Gitmeyen Kadınlara Film Sürprizi

CHP Parti Okulu‘nda görevli Nilgün Karasu, Nesibe Güllü, Esra Sabıroğulları ve Gülcan Karataş, Defne ilçesine bağlı Özengili‘de hiç sinemaya gitmeyen kadınlar ile bir araya gelerek Başrolünü Demet Akbağ’ın oynadığı Nadide Hayat filmin izlettirdi.

CHP Parti Okulu’ndan Defne’de Hiç Sinemaya Gitmeyen Kadınlara Film Sürprizi

Nilgün Karasu; “Yaptığımız fikir alış verişinden sonra kırsal mahallelerde yaşayan kadınlarımızla sinemada buluşmaya karar verdik. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan kadınlarımızın çoğu sinemaya hiç gitmemektedir. Hedeflerimiz; kadınların sosyalleşme alanını açmak, pozitif yönde gelişimine katkıda bulunmak, sinema ortamında kalabalık içinde sinema izleme keyfi ile evde televizyon karşısında sinema izleme arasındaki sosyal farkındalığı yaşamaktır. Kırsal kesimde yaşayan hiç sinema izlememiş, kadınlarımızı sinema kültürü ile tanıştırarak kültürel gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Günlük hayatın sıkıntılarından kısa sürede olsa uzaklaşmalarına yardımcı olmaktır” dedi.

CHPli Başkan Akpınar’dan Destek

İlgi gören bu etkinliklerin sürdürüleceğini ve diğer mahallerde de sinema buluşmalarının devam edeceği sözünü veren CHP Parti Okulu ekibi, kadınlarla buluşmalarını sağlayan Muhtar Yakup Çolak’a, Özengili İlkokul Müdiresi Meryem Taşkır’ a ve sinema sistemini sağlayan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’ e teşekkür etti.

CHP Parti Okulu’ndan Defne’de Hiç Sinemaya Gitmeyen Kadınlara Film Sürprizi

Etkinliğe CHP Defne Kadın Kolları başkanı Nurten Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri katılarak destek verdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER