Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCHP Protokolü Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Protokolü Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hatay CHP Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ile Erzin ve Dörtyol’daki CHP ilçe başkanları ile yöneticilerinden oluşan heyetler, Erzin ve Dörtyol yaylalarında… Bağrıaçık, Taşlıufacık ve Üçkoz Yaylalarına giden CHP’liler, bölge halkının isteklerini dinledi.
Milletvekili Mehmet Güzelmansur, yayla ziyaretleriyle ilgili olarak, “Taşlıufacık Yaylası’nda bizleri karşılayan ve ağırlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkın umudu, çocuklarımızın geleceği, hak, hukuk, adalet ve demokrasi için…” mesajı verirken, Erzin Bağrıaçık Yaylası ziyareti sonrası da şunları söyledi:
“Erzin, Bağrıaçık Yaylamızda kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye’ye demokrasiyi, adaleti, alın terinin hakkını birlikte getireceğiz. Az kaldı! Geliyor, gelmekte olan.”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da bölgede halkla bir araya geldi, dertlerini ve isteklerini dinledi. Savaş’ın yayla ziyaretleri sonrası paylaşımı da şöyle oldu:
“Dörtyol ilçemize bağlı Bağrıaçık Yaylası’nda, Milletvekillerimiz Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur, Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Başkanlarımız Yalçın Elmasoğlu ve Gökhan Özer ile hemşehrilerimizle birlikteyiz. Altyapı ve üst yapı çalışmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Destekleriyle bizi göreve getiren hemşehrilerimize hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER