Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP REYHANLI DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

CHP REYHANLI DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

CHP Heyeti hafta sonu Reyhanlı ilçesindeydi.
Milletvekili İsmet Tokdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Reyhanlı CHP Belediye Başkan Adayı Nihat Dağ, , ziyaret ve temaslarda bulundular.
Milletvekili İsmet Tokdemir, ziyaret sonrası şu değerlendirmeyi yaptı:
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’ın ile Reyhanlı, Yenişehir Cilvegözü taksi durağını ziyaret ettik, taksi emekçilerimizin çaylarını içtik, hasbihal ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim.”
CHP Heyeti daha sonra Kavalcık Mahallesi’ne gitti. Burada da bölge halkı ile bir araya gelen CHP’liler, istekleri ve sıkıntıları sordu, notlar aldı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, Reyhanlı’da 4 mahalleyi, ilçe esnafını ve İYİ Parti ilçe yönetimini ziyaret ettiklerini, görüşmelerde bulunulduğunu kaydetti ve şu açıklamayı yaptı:
“İYİ Parti’nin Reyhanlı ilçe başkanlığını ziyaret ettik. İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Emine Abdulganioğlu Hanımefendi ve yönetimine ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Hizmet şiarı ile çıktığımız yolda hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Reyhanlı ilçemizde; Bayır, Kurtuluş, Adabucak Mahallelerinde, Dilara Otel’de ve İYİ Parti ilçe başkanlığında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür ederim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER