Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağCHP Samandağ İlçe Başkanı, Kesilen Trafik Cezaları Hakkında Açıklama Yaptı.

CHP Samandağ İlçe Başkanı, Kesilen Trafik Cezaları Hakkında Açıklama Yaptı.

CHP Samandağ ilçe başkanı Av. Turgay Abacı ,İlçemizde artan ve halka kesilen trafik cezalarının vicdani olmadığını söyledi.

CHP Samandağ binasında son dönemlerde artarak devam eden trafik cezaları ile ilgili basın açıklaması  gerçekleştirildi.

Başkan yardımcısı Av. Ferit Sağ, İlçe yönetim kurulu,  Meclis üyeleri Oda başkanları Gençlik kolları başkanı, Kadın Kolları başkanı  ve çok sayıda partili katıldı.

“SAMANDAĞ TARİHİNDE İLK DEFA BU KADAR CEZA KESİLEREK HALKIN MAĞDUR EDİLDİĞİNE TANIK OLDUK”

Samandağ tarihinde ilk defa bu kadar ceza kesilerek halkın mağdur edildiğini söyleyen başkan Abacı, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Eğer haksızlık var ise eğer kanuna aykırı bir şey var ise burada ceza kesilmesine hiç kimsesinin itirazı yoktur. Bir sürücü ehliyetsiz araç kullanıyorsa elbette ki gerekli cezayı uygulanmalı. Bir aracın Muayenesi ve sigortası bitmişse  elbette ki ceza uygulanmalı. Bunlara hiç kimsenin itirazı yoktur. Kanunlara karşı hepimiz kıldan ince. Ama karşılaştığımız konu gerçekten çok farklı bir konu. Bir tane arkadaşımız pandemi sürecinden dolayı işsiz arkadaşa yazılan ceza şerit değiştirme 2446 tl arkadaşlar ilk defa böğle bir ceza ile karşılaşıyorum. Devletin şefkatli yünü gösterin. Arkadaşları çeksin bir kenara uyarsın. Böğle bir süreçte pandeminde yaşadığımız bu sıkıntılarda 2446 tl ceza yazılması kabul edilebilir bir durum değil.  Biz bu konuda yetkili arkadaşların acilen önlem almalarını talep ediyoruz.  Bu ilçe halkının mağduriyetine sesiz kalınmaması gerektiği kanaatindeyim.

“BU HALKI BU KADAR  SIKMAYA HİÇ KİMSESİNİN HAKKI YOKTUR”.

Arkadaşlar 7- 8 tane noktada  polis araması  gece saat 10:00’da sabah 6 da saat başı bu yaşıma kadar geldim ilk defa görüyorum. Yapılmasın demiyorum. Ama bu kadar halkı sıkmaya hiç kimsesinin hakkı yoktur. Gelin beraber siyasi partiler oda başkanları sivil toplum kuruluşları gelin beraber bu halkı bilgilendirelim. Bir esnafımız 38 bin TL ye yakın  trafik cezası kesilmiştir. Bu pandemide bu kadar ceza kesilmesi vidanı bir durum değildir”diye konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER