Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCHP'li Başkanlar Ordu'da Toplandı

CHP’li Başkanlar Ordu’da Toplandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ordu’da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, iktidarın CHP’li belediyeler üzerindeki baskı ve engellemelere rağmen hiçbir şekilde taviz vermeden her alanda hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

CHP’li büyükşehir belediyelerine yapılan “haksız ithamları” kınadıklarını belirten Torun, ortak hazırlanan metni kamuoyu ile paylaştı.

Torun, şunları söyledi:11 Büyükşehir Belediyemiz, vatandaşlarımızın yıllardır ihmal edilen temel sorunlarının çözümüne odaklanan, sosyal belediyecilik ilkesini esas alan; kapsayıcı, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hizmet üretmeye devam etmektedir.

İktidar, bir yandan belediyelerimizin yetki ve gelirlerini azaltan kararlar alırken, bir yandan da hukuksuz soruşturmalarla baskı kurmaya ve belediye başkanlarımızı haksız ithamlarla itibarsızlaştırmaya çalışmaktadır.

Uyduruk ve zorlama algı operasyonlarıyla, belediye başkanlarımıza kumpaslar kurulmaktadır. Devlet ahlakı ile bağdaşmayan hadsiz açıklamalarla belediye başkanlarımız hedef gösterilmektedir.

Son olarak Mersin’de bir terör saldırı yaşadık. Bu saldırıyı yapanları ve bu saldırıdan medet umarak siyasi çıkar sağlamaya çalışanları kınıyoruz.

Terör örgütleriyle kol kola girenler, FETÖ’yü besleyip büyütenler, PKK ile masaya oturanlar, bu konuda bize ders veremez, veremeyecektir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER