Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP’li Kırmızıoğlu’ndan Terör ve Siyasi Değerlendirme

CHP’li Kırmızıoğlu’ndan Terör ve Siyasi Değerlendirme

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Riyat Kırmızıoğlu, ülkedeki yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi, siyasal gelişmelerle ile ilgili değerlendirme yaptı.

7 Haziran seçimlerinde 5 bin oyla vekilliği kaybeden ve 26. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de yeniden aday adayı olan Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim ziyaretlerine aralıksız devam ederek tempoyu düşürmedi.

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’ın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Kırmızıoğlu, şu anda ülkede her gün şehit haberleriyle büyük üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek “Atık günlük şehit olan polis ve askerlerimizin sayılarını bilmez duruma geldik. Dağlıca ve Iğdır’dan gelen acı haberler içimizi kor ateş gibi yakmıştır” dedi.

Son günlerde yaşanan hain terör saldırıları ve olaylarında bu ölümleri durduracak kişilerin belli olduğuna işaret eden CHP’li Kırmızıoğlu “Hükümet Koltuk kavgası yerine siyasi tutarlık göstermeli. Ülkemizin Huzurunu ve Evlatlarımızın yarınlar için Kaos ortamı amaçlayanların anlamsız demeçlerle yaratmak istedikleri gerilime yenik düşmeyeceğiz. Tüm halkımızın bu konuda sakin ve öfke kontrolünü elden bırakmadan çalışmalarını diliyorum. Bu işin bir an önce bitirilmesini ve terör örgütünü bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER