Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP’li Vekillerden Esnaf Odaları Birliği Ziyareti

CHP’li Vekillerden Esnaf Odaları Birliği Ziyareti

 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Dr. Birol Ertem İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Mansuroğlu ile birlikte İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’ni ziyaret etti.

İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’nde Esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya gelen CHP’li vekiller ülke gündeminin ilk sırasında yer alan terör olayları, ekonomik sıkıntı, esnafın durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, CHP’li vekilleri aralarında görmekten, ağırlamaktan gurur ve sevinç duyduklarını ifade ederek “İskenderun’a Sivil Toplum Kuruluşları olarak gücümüz yettiğince hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da, esnaf oda başkanlarını ziyarette daha farklı konuyla gelmek istediklerini, ancak son zamanlarda ülkede yaşanan bombalı eylemlerde birçok canı kaybettiklerini belirterek “Önlem alamıyorlar maalesef! İstihbarat alıyorlar ama maalesef yetkililer, istihbarat almalarına rağmen önlemini alamıyorlar” diye konuştu.

Esnafın son yıllardaki durumuna da vurgu yapan CHP’li Serkan Topal, Mecliste çalışmalar yaptıklarını fakat esnafın da düşüncelerine, geliştirecekleri projelere, fikirlere açık olduklarını, buradan alacakları verilerle TBMM çalışmalarına katkı vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

CHP’li Birol Erten de, buraya Hatay’ın ve Türkiye’nin ekonomik sorunları başta olmak üzere çeşitli sorunlarını görüşmek için geldiklerini vurgulayarak “Son zamanlardaki patlama olaylarından sonra, bu konuyu da paylaşmadan geçmeyeceğiz. Biliyorsunuz son 20 günde Türkiye’nin göbeğinde, başkentte bir tanesi Meclisin 300 metre ilerisinde, diğeri Meclisin 500 metre ilerisinde iki patlama oldu. Onlarca insanımızı kaybettik. Onlarca yaralılarımız oldu, ben bu patlamalarda ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnşallah bu son olur, bir daha da böyle bir acıyı hiçbir yerde yaşamayız ama bunların sorumlularının da basının karşısına geçip hala hiçbir şey yokmuş gibi, ‘biz bu patlamalara alışmamız gerekli’ tarzda açıklamaları da kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.
17.03.2016 15:54:26
0

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER