Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCHP'li Yönetici ve Milletvekillerinden İGC'ye Ziyaret

CHP’li Yönetici ve Milletvekillerinden İGC’ye Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu beraberinde CHP Hatay milletvekilleri ve il ve ilçe yöneticileri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret etti.

İGC Başkanı Diyap Atar, “CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Arsuz Belediyesi eski Başkanı Nazım Culha’ya ve Parti Yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyetimiz adına teşekkür ederim. Hoş geldiniz sayın milletvekillerimiz” dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette gazetecilik yaptığı dönemlerdeki anılarını meslektaşları ile paylaşan Enis Berberoğlu, gazetecilik mesleğinin zorluklarından da bahsetti. Kendisine ikram edilen kahvenin damak tadı ile ilgili de “bu kahve farklı. Koyu bir kahve kokusu ve tadı var.” Demesi üzerine Hatay milletvekili Suzan Şahin, “Çifte kavrulmuş kahve İskenderun’a özgü bir kahve.” Diye konuştu. Sıcak ve samimi bir ortamda konuk edilen CHP Heyeti ve İGC üyesi gazeteciler, günün anısına objektiflere poz verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER