Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenCHP'nin Gölge Kabinesin 'den Ziyaret

CHP’nin Gölge Kabinesin ‘den Ziyaret

CHP Yeni yönetiminin belirlediği gölge kabinenin 3 üyesi dün ilimizdeydi. Hatay’a gelen Genel Başkan Yardımcıları ve Gölge Kabine Bakanları: . Suat Özçağdaş, Erhan Adem, Ulaş Karasu, beraberlerinde Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile birlikte ilk olarak Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve yönetim kurulunu ziyaret ettikten sonra, Belen – Antakya yolunda yaşanan trafik yoğunluğu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP’nin 3 kişilik Genel Başkan Yardımcıları ve Gölge Kabine Bakanları. Suat Özçağdaş, Erhan Adem Sn. Ulaş Karasu daha sonra Antakya’ya geldi. CHP il başkanı Hakan Tiryaki 3 konuğun ziyaretleriyle ilgili şu bilgileri verdi: “ Dörtyol İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulunduk. Dörtyol’un sorunları hakkında yapılabilecekleri konuştuk. Yerel seçimlerde Dörtyol ilçemizi de CHP belediyesine katmak için istişarede bulunduk.


Hatay Valimiz Sn. Mustafa Masatlı’yı, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Gölge Kabine Bakanlarımız Sn. Suat Özçağdaş, Sn. Erhan Adem, Sn. Ulaş Karasu, Hatay Milletvekilimiz Sn. Mehmet Güzelmansur ve il yönetimimiz ile birlikte ziyaret ederek Hatay’ın depremden sonra yaşanan sorunları hakkında istişarede bulunduk. Valimize misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Hatay Büyükşehir belediye başkanımız Lütfü Savaş’a ziyarette bulunduk, çeşitli konuları konuştuk.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER