Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP’NİN YEREL SEÇİM EĞİTİMİ BAŞLADI

CHP’NİN YEREL SEÇİM EĞİTİMİ BAŞLADI

Yerel seçimlerde başarıyı hedef olarak belirleyen CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile kendi belediyelerindeki medya sorumlularına “Medya ve sosyal medya yönetimi ile yerel seçim örgütlenmesi” konularında eğitim veriliyor. Bu kapsamda, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Genel Başkan Yardımcılığı koordinasyonunda parti genel merkezinde iki günlük eğitim programı başladı.

Eğitim programına Samandağ Belediyesi’ni temsilen Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sosyolog Kenan Kahlıoğulları ve Halk Masası Sorumlusu Yücel Aslan katıldı.

İlk eğitim, 19 Aralık Çarşamba günü saat 13:00’da başlamış olup CHP’li belediyelerdeki medya ve sosyal medya sorumluları ile belediye meclisi basın danışmanları bu eğitimi alıyor. Eğitimin ikinci gününde ise 20 Aralık Perşembe günü il, ilçe, kadın ve gençlik kollarının medya ve sosyal medyadan sorumlu yönetim kurulu üyelerine eğitim verilecek.

Medyayı aktif kullanmak ve yerelde örgütlemeyi sağlamak amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 13:00’da başlayan eğitim programı CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından eğitimlere geçildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yaptığı konuşmada medyanın önemine ve yerel seçim örgütlenmesine değinerek “ Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkın” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER