Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayChristian Atsu'dan İyi Haber Geldi!

Christian Atsu’dan İyi Haber Geldi!

Kahramanmaraş‘ta yaşanan 7.7’lik deprem sonrası bir çok şehir etkilenmişti. Bu şehirlerin başında da Hatay geliyordu.

Yaşanan deprem sonrası bazı Hatayspor’lu futbolcular ve teknik heyetten isimler de enkaz altında kalmıştı.

Son olarak Ganalı futbolcu Christian Atsu’dan iyi haber geldi. Hatayspor yöneticisi oyuncunun son durumuyla alakalı açıklama yaptı.

ATSU İÇİN YENİ AÇIKLAMA

Dün yaşanan deprem sonrası Hatayspor Ganalı futbolcusu Christian Atsu’ya ulaşılamıyordu. Atsu’nun yanı sıra Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’a ulaşılamıyor. Sabah saatlerinde Radyo Gol’e konuşan Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, ” Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz. ” dedi.

AYAĞI YARALI

Daha sonra Radyospor’a bağlanan Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat: “Christian Atsu şu anda hastanede, tedavisi devam ediyor. Ayağı yaralı ancak şu anda detaylı bilgi bilmiyorum. Hayatta olduğu için çok mutluyuz. Taner Savut hocamız için de dua ediyoruz. İnşallah güzel haberler alırız. Volkan (Demirel) hocamız sağ olsun, birçok şeyi organize etti. Yürekli adam, 40 yıllık Hataylı gibi davrandı. Futbolcularımız ve Volkan hocamız bugün Adana’ya gidecek. Adana Türk Eğitim Derneği’nde 60 kişilik yer ayrıldı” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER