Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCicek HBB Genel sekreter yardımcısı oldu

Cicek HBB Genel sekreter yardımcısı oldu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı görevini yürüten Mahir Çiçek’i Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atadı.

Mevcut Genel Sekreter Yardımcıları İhsan Çakar, Metin Açık ve Taygun Cantürk görevlerine devam ederken yıllarca yerel yönetimlerde yöneticilik yaparak önemli çalışmalar gerçekleştiren Mahir Çiçek yeni görevine başladı.

MAHİR ÇİÇEK KİMDİR?

1975 Yılında Hatay ili Antakya İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Samandağ ilçesinde, Lise öğrenimini Antakya Lisesi’nde tamamladı. Eğitiminin devamında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünü; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Yüksek Lisansını başarıyla tamamladı.

Devlet Memurluğu Sınavı(DMS) sonucunda 2000 yılında yapılan atamayla Tokat İli Reşadiye İlçesi Nebişeyh Belediyesine Muhasebeci olarak memuriyete başladı.

2010 yılında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavdaki başarısıyla Samandağ İlçesi Tomruksuyu Belediyesinde Müdür kadrosuna atandı. Tomruksuyu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Samandağ Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2014 yılında Samandağ Belediyesinden naklen Hatay Büyükşehir Belediyesine atanmasından sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığında Çevre Koruma Şube Müdürlüğü(2014-2018), Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü(2018-2019) görevlerini yerine getirdi.2020-2022 yılları arasında İtfaiye Dairesi Başkanlığını ve eş zamanlı olarak İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığını(2021-2023) Daire Başkanı sıfatıyla vekâleten yürüttü.

Halen vekâleten Genel Sekreter Yardımcılığı görevi ile beraber Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı görevini yürüten Çiçek, Evli ve 2 çocuk babası olup, orta derece İngilizce ve iyi derecede Arapça Dil Bilgisine sahiptir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER