Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÇocuklarımız Ve Gençlerimiz Kırmızı Çizgimiz !

Çocuklarımız Ve Gençlerimiz Kırmızı Çizgimiz !

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Ve AK Parti Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’i ziyaret ederek, “TikTok başta olmak üzere ulus aşırı dijital ağları ve Dijital Gündemi” konuştuklarını ifade etti.


Sosyal medyada yaşanan dezenformasyonun önüne geçmek için adımlarını hızlandıran TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Yaymam “TikTok başta olmak üzere ulus aşırı dijital ağları ve Dijital Gündemi” konuştuk. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim geleceğimizdir. Dijital mecralar günümüzde ulusal güvenlik meselesi haline gelmiştir” dedi.

SOSYAL AĞLARININ ÇERÇEVESİ ÇOK İYİ ÇİZİLMELİ

Ziyaretten ötürü memnuniyetini aktaran RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise “Her fırsatta ifade ettiğimiz şekilde çocuk ve gençler kırmızı çizgimizdir. Gelecek nesilleri tehdit eden, sınırları belli olmayan global sosyal ağların çerçevesinin çok iyi çizilmesi gerekiyor. RTÜK’te TBMM Dijital Mecralar Başkanımız ile yaptığımız istişare gayet verimli geçti. Ziyaretleri ve bu konudaki çabaları için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim geleceğimizdir. Dijital mecralar günümüzde ulusal güvenlik meselesi haline gelmiştir” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER