Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇOCUKLAR 23 NİSAN BAYRAMINDA UÇURTMALARLA BULUŞTULAR.

ÇOCUKLAR 23 NİSAN BAYRAMINDA UÇURTMALARLA BULUŞTULAR.

ADD Arsuz ilçesi Karaağaç temsilciliğince hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı, hem de arkasından uçurtma şenliği düzenlendi.

Uçurtma şenliğine Vatan Partisi il başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve ilçe başkanı İbrahim Bedir katıldılar ve çocukların sevinçlerine ortak oldular.

Bayram kutlaması ve uçurtma şenliği öncesi saygı duruşu yapıldı, arkasından istiklal marşı okundu.

Bayrama katılan emekli öğretmen ve Vatan Partisi ilçe başkanı İbrahim Bedir, çocuklarla bayram kutlamak bizi çok mutlu ediyor, onun için çocuklarla birlikte kutluyorum. “Biz Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramına halkımızla birlikte kutluyoruz. Çocukların uçurtma şenliğine geldik. Ancak iktidar ve muhalefet el birliğiyle gazi meclisini yok etmeye çalışıyorlar. Gazi meclisinin ortadan kaldırılması için oy verdiler. Başkanlık sistemine geçilmesi meclisin devre dışı kalması demektir. Başkan meclisi tanımayacaktır. Bu durumda gelecek bizim için karanlık ve endişeli olur. Biz gazi meclisinin kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Meclisin tekrar eski işlevine kazandıracak bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. O da bizim Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek olacaktır.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER