Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaCoğrafi İşaretler Zirvesi Düzenlenecek

Coğrafi İşaretler Zirvesi Düzenlenecek

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Güvenilir Ürün Platformu ile Hatay KAGİD işbirliğiyle Hatay Coğrafi İşaretler Zirvesi düzenledi.

Yapılan açıklamaya göre; ”Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı hikmet Çinçin, Güvenilir Ürün Plaformu Başkanı Celal Toprak ile Hatay KAGİD Başkanı Çiğdem Kıral’ın yaptıkları sonucu 13 Ekim Perşembe günü Antakya Ottoman Palece Hotelde, 9.30-16.30 saatleri arasında Hatay Coğrafi İşaretler Zirvesi düzenlenektir.” denildi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası açıklamasında, Her sene geleneksel hale getirilerek kapsamının genişletilmesi planlanan Zirve’ye katılımlardan dolayı onur duyacakları belirtilerek; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından HATAY KAGİD ve Güvenilir Ürün Platformu desteği ile düzenleyeceğimiz Hatay Coğrafi İşaretler Zirvesi’nde konunun tüm paydaşları ile bir araya geliyoruz. Türkiye’nin yöresel ürün ve lezzetleri ile UNESCO tarafından tescillenmiş ili Hatay’ın coğrafi işaretleri konusunda tanıtımını amaçladığımız etkinlik ile kültürler arasında köprü oluşturmaya hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER