Çarşamba, Aralık 17, 2025
No menu items!
Ana SayfaİskenderunÇoksesli Korosu İskenderun'dan Yankılandı

Çoksesli Korosu İskenderun’dan Yankılandı

İskenderun Çoksesli Korosu seslendirdiği yeni parçasının çekimlerini İskenderun Müjdeleme Latin Katolik Kilisesi’nde gerçekleştirdi.

Hoşgörünün merkezi, medeniyetler şehri Hatay’ın İskenderun ilçesinde müziğin birleştirici gücü ile ortak bir adım atıldı. Koro üyelerinin müzik öğretmenleri, öğrenciler ve farklı meslek gruplarından insanların oluşturduğu çoksesli koro, seslerini İskenderun’un sınırlarının dışında tanıtmayı ve adını duyurmayı amaçlıyor.

Koro şefliğini Doğan Turgut ve Semina Turgut’un yaptığı, koordinatörlüğünü Erhan Oran’ın üstlendiği İskenderun Çoksesli Korosu; farklı diller ve farklı kültürlerin ezgilerini repertuarında bulunduruyor.

Çok yakında farklı bir proje ile daha seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan İskenderun Çoksesli Korosu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER