Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberÇorlu Tren Kazasında Ölen 9 Yaşındaki Oğuz Arda Sel'in Dedesi Erdoğan'a Sitem...

Çorlu Tren Kazasında Ölen 9 Yaşındaki Oğuz Arda Sel’in Dedesi Erdoğan’a Sitem Etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında yaşamını yitiren 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel‘in dedesi, Nisan ayına ertelenen davanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a sitem etti. Mahkeme çıkışında konuşan Arda Sel’in dedesi, “Cumhurbaşkanım, torununuzu kucağınıza alıp seviyorsunuz. Benim torunum iki parçaydı” sözleri ile yürekleri dağladı.

Çorlu Tren Kazasında Ölen 9 Yaşındaki Oğuz Arda’nın Dedesi Erdoğan’a Sitem Etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen tren kazasında 340 kişi yaralanırken 25 kişide hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin yargılanan 4 sanığın duruşması Nisan ayında ertelendi ve savcılık, mütalaasında sanıkların tutuklanmaları isteminin reddini talep etti.

Arda Sel’in Dedesinden Duygu Yüklü İsyan

Kazada ölen 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’in dedesi “9 yaşındaki bir çocuğun ikiye bölünmüş halini görsünler ondan sonra karar versinler. Biz yaşamıyoruz. Nerde adalet? Orta sahadan top çevirdiler. Taa İstanbul’dan geliyoruz aynı şeyler tekrarlandı. Hadi güle güle. Diyoruz ki bilirkişiler bilen kişiler olsun. Bilirkişiler kimin elinde? Rektörün elinde. Rektör kimin elinde? Siyasilerin. Bilirkişilere ne oldu? Kimse bu davaya bakmak istemiyor. Bu neyin davası ya? 25 kişi öldü bu neyin davası. Bu ülkede adalet mekanizması işlemiyor.  İnsanlar adalet diyor, insanlar ölüyor. Kimse bakmıyor, herkes önüne bakıyor işine bakıyor. Türk halkının itibarı ne olacak beyler, insanlar ölüyor. Cumhurbaşkanım torununu kucağına alıp seviyorsun. Benim torunum iki parçaydı, çuval gibi diktiler! Beni alın zindana atın. Çekin şu pis ellerinizi adaletin üstünden”.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER