Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberCovid'den  Evde İzole Olarak Tedavi Edilen Murat Ağtaş’ın Durumu Ağırlaşınca Hastaneye Kaldırıldı!

Covid’den  Evde İzole Olarak Tedavi Edilen Murat Ağtaş’ın Durumu Ağırlaşınca Hastaneye Kaldırıldı!

Yakalandığı covid-19 tedavisi evinde yapılan İskenderun Engelliler Basketbol takımını ilk sporcularından ortopedik engelli 56 yaşındaki Murat Ağtaş’ın durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

Bir süre önce covid-19 testi pozitif çıkan ve ailesi ile birlikte evinde filyasyon kapsamında izole olarak tedavi süreci başlatılmıştı.

İki çocuk babası ve eşiyle birlikte Barbaros Mahallesi 135 sokakta No: 5’de ikamet eden, 4 gün önce corona virüs tespit edilen Murat Ağtaş’ın ilaç tedavisi evde yapılıyordu.

15 gün izole olması gerektiği ve tedavisinin de evde sürüldüğü Murat Ağtaş’ın durumu her gün yetkililer tarafından yakından takip ediliyor, evi de ilaçlanarak dezenktefte işlemleri de yapılmıştı.

Murat Ağtaş’un sağlık durumu ağırlaşması üzerine dün gece saatlerinde eve ambulans çağrıldı. Özel kıyafetli ekip Murat Ağtaş’ı ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’ne sevk ederek Coronavirüs ünitesinde tedavi altına alındı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER