Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Çukur Cenneti Hatay…"

“Çukur Cenneti Hatay…”

Hatay Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu, Antakya ve Defne başta olmak üzere, Hatay’ın ilçelerinde yolların ihtiyaca cevap veremediği gibi çukurlarla dolu olduğunu ima etmek suretiyle, “Çukur Cenneti Hatay” başlıklı yazısında, yerel yöneticilileri eleştirdi.
Turizmci Sabahattin Nacioğlu’nun yazısı şöyle:
“İster Büyükşehir Belediyesi, ister ilçe belediyelerin sorumluluğunda olsun, kazdıkları çukurları kapatmak ve asfaltlamak zorundalar. Şehrin alt yapısını değiştirmenizden dolayı bunu alkışlarız. Takdir ederiz, güzel bir hizmet. Fakat halkı mağdur edemezsiniz sevgili başkanlar. Hangi sokağa gitseniz, çukur kazılmış, üstü hakkıyla kapatılmamış ve asfalt yapılması gerekirken aylardır kaderine terk edilmiştir.
Geçenlerde ufak yağan yağmurda, kazılan çukurların çoğu daha fazla açılmaya başlanmış, yollar da çamur deryası haline gelmiştir. Bu çukurlardan rahatsız olmayan yöneticiler görüyoruz. Şimdi Hatay Valisi’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı’na, İlçe Belediye Başkanlarına sesleniyoruz. Expo 2021’i kazanmış, gastronomide Unesco tarafından dünya şehri ağına girmiş ve her platformda ‘medeniyet şehri, hoşgörü şehri’ dediğimiz bu şehrin yolları, sokakları böyle mi olmalı?
Şimdi yöneticiler çıkacak, ‘halk sabırsız, bizler hizmet yapıyoruz, yaptığımız hizmetleri eleştiriyorlar’ diyecekler! Öyle değil işte… Yapılan hizmetleri başımızın üstünde tutarız. Ama haksız bir durum söz konusuysa da dile getirmeliyiz.
İsterseniz halk olarak bir anket yapalım! Yollardan ve çukurlardan memnun musunuz? Arabalarımızın gördüğü zarar, tekerlerin parçalanması, evlerimizin tozlanması, balkonlara çamaşır asılmaması, gelen turistlerin şehrimizi köye benzetmeleri ve memnuniyetsizlikleri bizim en büyük ayıplarımızdır. Hatay ilinde yaşayan bir vatandaş olarak, Allah aşkına, kış aylarına girmek üzereyiz… Şimdiden mahallelerdeki çukurları asfaltlamalısınız. Aksi takdir de çukurlara düşen arabalar mı dersin, yürüyen insanlar mı dersin, hepsi zarar görür. Hep beraber üzülürüz

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER