Cumartesi, Haziran 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇukurova Diş Hekimliği Günleri" Başlıyor

Çukurova Diş Hekimliği Günleri” Başlıyor

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, 17-19 Kasım’da ‘Çukurova Diş Hekimliği Günleri’nin Hatay’da gerçekleşeceğini bildirdi.

Seyfettin, Antakya’da bir otelde oda üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında bu yıl Bilimsel Diş Hekimliği’nin 109’uncu yılını Çukurova Diş Hekimliği Günleri ile kutladıklarını belirtti.

Bölge diş hekimleri odalarının 1998 yılından bugüne geleneksel olarak düzenlediği Çukurova Diş Hekimliği Günleri’ni Hatay’da 3’üncü kez düzenleyecek olmalarının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Seyfettin, şöyle devam etti:

“Odamız, Çukurova Diş Hekimliği Günlerini 3.kez Hatay’da gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı tamamladık. Mesleğimizdeki sürekli diş hekimliği eğitiminin en önemli görevimiz olduğu bilinciyle, bu tür bölgesel etkinlikler, eski bilgilerimizi sorgulamak, yeni bilgilere ulaşmak, küllenen dostluklarımızı alevlendirmek, yeni dostluklar kurmak ve hocalarımızla tekrar birlikte olmak için önemli fırsatlardır.”

Seyfettin, emek ve büyük bir özveriyle düzenleyecekleri Çukurova Diş Hekimliği Günleri’ne tüm meslektaşlarını beklediklerini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER