Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇukurova trap atış şampiyonu İskenderun’dan…

Çukurova trap atış şampiyonu İskenderun’dan…

 

Bölgedeki Avcılık ve atıcılık kulüplerinden atıcıların katıldığı Çukurova trap atışlarından İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Üyesi Burak Dağlı şampiyonluk kupasıyla kente döndü.

Çukurova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından Adana Sarıçam Atış Poligonu’nda düzenlenen Trap Atış Yarışmasına yaklaşık 300 kişi katıldı. Profesyonel kategorisindeki atışlarda hedefi ıskalamayan İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Üyesi Burak Dağlı birinci oldu.

Trap yarışmalarındaki başarı çıtasını giderek yükselten, bugüne kadar katıldığı yarışmalardan eli boş dönmeyen Burak Dağlı, genç yaşta 12 birincilik, 4 ikincilik, 2 de üçüncülük elde edip, 18 kupayı evine götürdü.

Ak Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı’nın oğlu Burak Dağlı bugüne kadar elde ettiği 18 kupanın ardından gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti.

Türkiye genelinde tanınmış atış sporcularının da katıldığı yarışmada göz dolduran Burak Dağlı, amacının Türkiye şampiyonluğuna kadar ilerlemek olduğunu belirterek “Ben atıcılığı öncelikle spor amaçlı yapıyorum. Yarışmalar dışında antrenmanlarla hem kendimi geliştiriyor hem de stres atıyorum. Avcılık merakı ve atıcılık bizim ailede genetik olarak kuşaktan kuşağa geçiyor. Dedem, babam, amcalarım avcılığa meraklı kişiler. Ancak atıcılığı sportif amaçlı yapan üçüncü kuşak olarak örnek olmak istiyorum. İnşallah ileriki günlerde kupalarıma yenilerini eklerim” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER