Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCZN Burak Köfte Ekmek Dağıttı

CZN Burak Köfte Ekmek Dağıttı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ünlü sosyal medya fenomeni Burak Özdemir (Czn Burak) katkıları ile Sakarya Konteyner Kent sakinlerine köfte ekmek ve çeşitli ikramlarda bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı fatih Tosyalı, yaptığı sosyal medya paylaşımında; “kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya gelerek köfte ekmek ve çeşitli ikramlarda bulunduk. Deprem afetinin ilk gününden itibaren memleketine desteklerini eksik etmeyen Czn Burak kardeşime teşekkür ediyorum.” dedi.

 

CZN Burak Kimdir ?

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009’da Aksaray’da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açan Burak Özdemir, Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdu. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi.

CZN ne demek anlamı nedir?

Burak Özdemir, verdiği röportajda CZN lakabının ortaya çıkışını şu sözlerle dile getirmişti: “Laleli’de babamın Cinzano adında tekstil firması vardı. Rus misafirlerimiz ‘Cinzano’ diyemiyor, dilleri dönmediği için hep ‘Cezene’ diyorlardı. O dönem yaramazdım, başka yerlerde çalışıyordum. ‘Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?’ diyen bile vardı. Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordu. Özdeemir, günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla Taksim ve Osmanbey’e bırakıyordum. ‘Bana ‘cezen’ deyin’ diyordum. CZN, cezenin kısaltması olarak biliniyor” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER