Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelen Daha Çok Hizmet Edeceğiz.

 Daha Çok Hizmet Edeceğiz.

 

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi Belen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısında söz verdi “Daha Çok Hizmet Edeceğiz.”

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı, Belen’de coşkuyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül şu ifadelere yer verdi.

“Milliyetçi Hareket Partimizin “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısına hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz. Yapmış olduğumuz üç yıllık çalışmaların gösterimini izlediniz. Buradan siz kıymetli vatandaşlarımızı ve kıymetli protokol üyelerimiz görünce kısaca bilgi vermek istiyordum. Tam 3 yıl 66 gün önce önemli bir seçim çalışmasının ardından Belenli hemşerilerimin büyük çoğunluğunun teveccühlerini alarak göreve geldik ve önemli bir sorumluluğu aldığımızı biliyorduk. Biz bugün yaptıklarımızı size izletirken nasıl bir belediye ve Belen’i teslim aldık, bugün nerelere getirdik, şöyle bir hafızalarınızda yer etsin istedik. Bizler göreve geldiğimizde bir yıllık bütçesi olan 20 milyon ve beş yıllık bütçesi kadar borcu olan bir belediyeyi devraldık. Biz göreve geldiğimizde bidonlarla mazot alan ve onunla iş yapan bir belediye vardı. Ama şimdi ise kendi garajında petrol istasyonu olan bir belediye haline geldik. Belki küçük ama cenazelere çadırı olmayan ve vatandaşlarına gönderemeyen bir belediye durumundan, şimdi çevre ilçelerden talep alan bir belediye haline geldik. Bizler göreve geldiğimizde üreten belediyecilikle gönül belediyeciliğini bir araya getirerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz ve bizleri seçen herkese memnun oldukları bir dönemi yaşatacağız dedik ve yola çıktığımız günden bu yana, bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhur İttifakı ilçe başkanları Seyfullah Gürbüz ve Enis Göçmen beyefendiye huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İnanın bu uyum olmasa bu hizmetleri hayata geçirmek mümkün değil. Meclis üyelerimizle, başkan yardımcılarımızla, amirimiz memurumuz ve işçilerimizle birlikte uyum içerisinde bu projeleri hayata geçirdik.

Daha Çok Hizmet Edeceğiz.

Belen hizmete aç

Bundan sonraki çalışma yıllarımızda da Belenimizde çok şeyler değişecek, çünkü biz biliyoruz ki Belen hizmete aç, bugün izlediğiniz sokaklarda seçim çalışmalarına giderken bir sokaktan diğer sokağa geçişimizde araçlarımızın altına taş koyuyorduk ve seçim çalışmamızı o şekilde yapıyorduk. Ama şimdi aynı sokakta kaykay ve bisiklet sürülmekte, nerede sıkıntı yaşayan bir vatandaşımız varsa onun derdine derman olmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Belediye meclisimizde de o kadar uyum içinde çalışıyoruz ki görev süremiz içinde aldığımız kararların tamamı oy birliği ile alındığı başka bir belediye de sanırım yoktur. Çünkü yapacağımız çalışmaları şeffaflıkla anlatıyor, kaynağımızı nasıl kullanacağımızın bilgisini veriyor, olurlarını aldıktan sonra da projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bize güvenin, bize inanın, yanımızda olun, inşallah 2 yıl sonra başınızı dik göğsünüzü kabartacak projeleri hayata geçirecek çok daha güzel bir Belen’i inşa edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER