Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber“Dasifed Ödüllü Fikir Maratonu” Fikirlerinizi Bekliyor

“Dasifed Ödüllü Fikir Maratonu” Fikirlerinizi Bekliyor

 

DASİFED (Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) Doğu Akdeniz bölgesinin gelişimi için VİDEA Mobil Uygulaması üzerinden “DASİFED Ödüllü Fİkİr Maratonu”nu başlattı.

Başta gençler olmak üzere, bölge halkının fikirlerini alarak, bölgesel kalkınma odaklı projelerin geniş kitleleri kapsaması adına başlatılan fikir maratonunda en yaratıcı ve yenilikçi fikirler seçici kurul tarafından ödüllendirilecek.

TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu)’nun üyesi olarak kapsadığı TR63 – Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş Bölgesi’nde yer alan toplam1500 gönüllü iş insanının yer aldığı 9 üye derneği ile birlikte, ortak akıl oluşturmak amacıyla fikir maratonunu başlattıklarını belirten DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci “uygulanabilir, yaratıcı ve çözüm odaklı fikirler arasından seçici kurulumuzun seçeceği 3 fikir toplam 1.750 TL para ödülü, 15 fikir ise yöresel ürün sepeti ile ödüllendirilecek. Ayrıca bölgemizin gelişimi adına uygulanabilir fikirleri projelendirmeyi ve hayata geçirmeyi planlıyoruz. Dasifed Ödüllü Fikir Maratonumuza katılmak isteyenler dasifed.videa.com.tr adresinden bilgilere ulaşabilirler. Fikirlerin toplanacağı VİDEA Mobil Uygulamasını Apple Store ve Google Play’dan indirebilirler. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) teknik desteği ile gerçekleştirdiğimiz projemiz kapsamında üyelerimiz ve Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi ile başlattığımız fikir maratonuna bütün kurum, kuruluşların, gençlerin ve halkımızın desteğini bekliyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER