Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberDASİFED ve Deniz üs Komutanından İTSO’ya Ziyaret

DASİFED ve Deniz üs Komutanından İTSO’ya Ziyaret

Doğu Akdeniz Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu (DASİFED) yönetim kurulu başkanı Faruk Ekinci ve  Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Genel sekreteri Fatih Bereketoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

DASİFED Başkanı ve Deniz Üs Komutanının’dan İTSO Ziyareti

DASİFED  ve ATSİAD tarafından İTSO’ya gerçekleşen nezaket ziyaretinde Doğu Akdeniz Sanayici ve maksibet İş İnsanları Federasyonu (DASİFED) yönetim kurulu başkanı Faruk Ekinci ve  DASİFED  yönetim kurulu üyesi ve ATSİAD Genel sekreteri  Fatin Bereketoğlu karşılıklı sohbet ortamında bulundu.

Ziyarette bölge ekonomisine sosyal kültürel yönden değer katacak projeleri masaya yatırıldı.

İTSO’nun İkinci Ziyaretçisi Tuğamiral Gedik Oldu

DASİFED Başkanı ve Deniz Üs Komutanının’dan İTSO Ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, makamında İskenderun Deniz Üs Komutanlığı görevine atanan   Tuğamiral Fuat Gedik’i ağırladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı görevine atanan  Tuğamiral  Fuat Gedik’e yeni görevinde başarılar diledi.

İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ise görevlerinin deniz, sahil ve karasularını korumak, güvenliğini sağlamak olduğunu ifade etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER