Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDASİFED’DE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

DASİFED’DE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

Hatay merkezde kurulu, Kahramanmaraş ve Osmaniye İllerini de kapsayan DASİFED (Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Federasyonu) olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Genel Kurula Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, İl Sendikalar ve Dernekler İl Müdürü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Müsteşarı Ömer Faruk Çelebi ile KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik de konuk olarak katıldı.

DASİFED Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına bağlı 9 Derneği Temsilen 50’ye yakın iş insanı genel kurul üyesi sıfatıyla katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanı Faruk Ekinci yeni üye derneklerin katılımlarıyla DASİFED’in daha çok güçlendiğini ve Bölge Sorunlarına daha etkin bir şekilde çözüm bulma noktasında çalışmalar üreteceklerine vurgu yaptı.

Divan Kurulu Başkanlığına DASİFED geçmiş dönem Başkanı Mehmet Kılıçlar ve üyeliklerine Rana Atalay ve Kerem Özdemir’in seçildiği genel kurul saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasından sonra gündeme geçildi. Bazı Tüzük Değişikleri oybirliğiyle kabul edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER