Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDASİFED’den "Hatay 2021 EXPO" Ziyareti

DASİFED’den “Hatay 2021 EXPO” Ziyareti

EXPO 2021 Hatay Genel Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi‘yi ziyaret eden Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci ve Genel Sekreter Şevket Parmaksız, EXPO 2021 tanıtım ofisinde fikir alışverişinde bulundular.

DASİFED’den “Hatay 2021 EXPO” Ziyareti

Çelebi, EXPO 2021 Çalışmalarını Değerlendirdi

EXPO 2021 Hatay Genel Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve Genel Sekreter Şevket Parmaksız’a Hatay EXPO 2021 projesinde gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi.

Çelebi, EXPO’nun dört ana sektörü için iş bölümü yapıldığını, altyapı çalışma gruplarının kurulduğunu aktardı. Çelebi, EXPO ile Hatay’da mozaik işlemeciliği, ipek böcekçiliği, cam işçiliği gibi kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri de yaşatmayı ve dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

DASİFED’den Hatay EXPO 2021’e Destek

Hatay’ da yapılacak olan EXPO’nun bölgenin tarımı, turizmi, ticareti ve uluslararası arenada hak ettiği yeri alabilmesi açısından önemli bir girişim olduğunu belirten DASİFED Başkanı Faruk Ekinci, hep birlikte sahiplenerek Hatay’a özgü ürünleri uluslararası alanda çok güzel bir şekilde tanıtacaklarını kaydetti. Ekinci, projeye DASİFED olarak destek verdiklerini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER